Jdi na obsah Jdi na menu

ZAHÁJENÍ ČINNOSTI KR 2012

18. 9. 2012

 

Klub rodičů a přátel při základní škole Heleny Salichové
opět zahajuje svou činnost ve školním roce 2012-2013  
 
Začíná nový školní rok 2012-2013 a s ním se znovu na plné obrátky rozjíždí i již tradiční činnost klubu rodičů a přátel v Polance nad Odrou. Klub rodičů nebude ani v tomto období zahálet a opět plánuje mimoškolní akce pro děti a nejen pro ně.  
Jako první společně s TJ Sokolem připravují STEZKU ODVAHY, jež se uskuteční 5.10.2012. Sraz všech dobrodruhů a odvážlivců bude na můstku u Mozgalu pod družstvem vlastníků v 19.00 hod. Cílem stezky pro nebojácné bude opékání špekáčků v areálu Dělnického domu.
V listopadu 8.11.2012 bude následovat druhá velmi oblíbená akce LAMPIÓNOVÝ PRUVOD pod názvem „Polanské světélkování“ se začátkem průvodu v 17.00 hod na parkovišti za prodejnou Atlas, kdy trasa lampiónového průvodu povede po již opravené komunikaci Za Humny směrem k ZŠ Heleny Salichové.  
Začátkem prosince 8.12.2012 pak ve spolupráci s Městským obvodem Polanka nad Odrou a házenkářským oddílem DTJ Polanka Klub rodičů přidělí dětem MIKULÁŠSKOU NADÍLKU v Dělnickém domě.  
 
O ostatních plánovaných akcí, mezi kterými tentokrát nebude chybět ani zájezd pro děti, budou v průběhu roku všichni postupně informováni a to především samotnými dětmi, na stránkách Městského obvodu Polanka nad Odrou a také polanským zpravodajem.
Všechny akce jsou aktivně podporovány nejen dobrovolnými ročními finančními příspěvky samotných rodičů, ale také dotacemi Městského obvodu Polanka nad Odrou, sponzorskými dary zejména: firmy RAPPA s.r.o. – Jarmila Rappersbergerová, Ostrava-Polanka nad Odrou (dětem naděluje hračky), PRIMABUK Pavel Ořechovský (dodal dřevo pro smažení vaječiny), Městskou policii v Polance nad Odrou a dobrovolnými hasiči z Polanky nad Odrou (pravidelně a aktivně se podílejí na zajištění bezpečnosti a dopravy v místě konání našich akcí) a v neposlední řadě také zaměstnanci ZŠ Heleny Salichové.
Všem (i nejmenovaným) tímto moc děkujeme za skvělou podporu a věříme, že tato spolupráce bude i nadále bezvadně pokračovat, neboť naším společným cílem pro děti je vytvářet mimoškolní aktivitu s nevšedními zážitky.  
 
Nakonec bychom také chtěli oslovit i další rodiče žáků prvních tříd, aby se mohli jako členové klubu a také i jako organizátoři společně s námi podílet na pokračování této tradice. V případě zájmu se rodiče mohou přihlásit na email skozarova@email.cz.
 
                    Za výbor KRPŠ předseda Ing. Simona Kozarová