Jdi na obsah Jdi na menu

STEZKA ODVAHY A LAMPIÓNY 2012

24. 11. 2012

 

Zase v jednom kole
Klub rodičů a přátel při ZŠ H. Salichové zahájil svou činnost v tomto školním roce v říjnu již třetím ročníkem - STEZKOU ODVAHY, které se zúčastnilo na 500 účastníků - od nemluvňat v kočárkách, předškolních a školou povinných dětí, mládeže, dospěláků, rodičů a v neposlední řadě i prarodičů. Po trase barevné neónové stezky se dobrodruzi mohli setkat také se strašidly, kostlivci a duchy jež vyvolaly u některých účastníků nečekaný moment překvapení a někdy i opravdivý úlek a to nejen u dětí ale i dospělých. Přesto se všichni na konci stezky dočkali chutného párku a teplého hřejivého ohně v areálu Dělnického domu.
Dalším vydařeným zážitkem byl v listopadu již sedmý ročník LAMPIÓNOÝ PRŮVOD pod názvem Polanské světélkování. Se světélky - velkými i malými lampiony si podobný počet příznivců užíval večerní procházky setmělou Polankou. Z průvodu začínajícího od prodejny Atlas přes ulice Za Humny, J. Šamala, Za Podjezdem a nakonec směrem k základní škole byla cítit obrovská síla světelné energie všech lidiček a všechny generace si tuto akci s oblibou užívaly. Závěr průvodu byl ukončen v prostorách jídelny, kde se podával horký vinný svařák, teplý čaj, kafe a s nimi i čerstvé koláče. Z auly základní školy se linula taneční hudba, na kterou si s chutí zatancovali malé i ty větší děti.
Obě vydařené akce se konaly za velmi příznivého a kupodivu i teplého počasí, které umocnilo zážitek všem zúčastněným. Moc děkujeme za podporu a spolupráci Úřadu městského obvodu Polanka nad Odrou, dobrovolným hasičům z Polanky, městské policii, členům TJ Sokol, všem zaměstnancům základní školy a v neposlední řadě také našim novým sponzorům Lašská pekárna, s.r.o. z Řepiště a Trafiky Luzarových.  
Na stránkách http://klubrodicupolanka.rajce.idnes.cz můžete zhlédnout fotografie z výše uvedených akcí a případné pozvánky dalších plánovaných akcí Klubu rodičů v Polance nad Odrou můžete najít na stránkách http://www.klubrodicupolanka.estranky.cz.
                                                                                                                      Za Klub rodičů S.K.