Jdi na obsah Jdi na menu

AKCE PODZIMU 2011

23. 11. 2011

 

Polanka nad Odrou znovu zářila nejen barvami podzimu
 
Na základě velmi vydařené oslavy 10. výročí založení Klubu rodičů ZŠ H.Salichové konané v prostorách nové školy, se KLUB RODIČŮ pustil do organizace dalších akcí pro polanské děti. Počátkem října se ve večerních hodinách uskutečnil druhý ročník STEZKY ODVAHY, kterého se zúčastnilo na 150 dětí a přibližně stejný počet dospělých. Trasa stezky byla vyznačená barevnými neonovými značkami a během večerního pochodu se dobrodruzi s příručními svítilnami setkali s pohádkovou postavou vodníka, divoženkou, ale také s tajuplným zvukem, který nejednou překvapil i samotné dospělé. Stezka odvahy byla zakončena v areálu dělnického domu, kde čekal na všechny odvážné děti zdarma teplý čaj a párek, který si mohli opéct u táboráku.
 
Další úspěšnou a již tradiční akcí byl v listopadu LAMPIÓNOVÝ PRŮVOD pod názvem „Polanské světélkování“ a s ním opět večerní procházka centrem Polanky. Z důvodu probíhajících stavebních prací na nové kanalizaci v ulici Za Humny, prošel tentokrát průvod po ulici Malostranské, kolem sokolovny, prodejny Hrušky a ulicí Za Podjezdem s tradičním zakončením v jídelně ZŠ. Lampiónový průvod si získává rok od roku větší počet příznivců a  letošní ročník přivítal odhadem 500 malých i velkých účastníků. Kromě tradičních teplých nápojů a sladkých koláčů pro děti byla v prostorách školy zajištěna za dohledu pana ředitele dětská diskotéka.
 
Na tomto místě znovu a rádi děkuje všem, kteří se spolu s námi, Klubem rodičů, podílejí na organizování těchto úspěšných akcí - dobrovolným hasičům z Polanky nad Odrou, městské policii, všem zaměstnancům školy a také úřadu městského obvodu Polanka nad Odrou.
 
 
                                                                                                                             Klub rodičů, S.K.